Menü

Yalıtımlı Kapı Kapakları Manyetik Sızdırmazlık EVA Kapı Perdesi Kapı Sıcak Tutma Ekranı Soğuk Önleme Balkonlar İçin Garaj

  • Ev
  • Ev Ürünleri
  • Yalıtımlı Kapı Kapakları Manyetik Sızdırmazlık EVA Kapı Perdesi Kapı Sıcak Tutma Ekranı Soğuk Önleme Balkonlar İçin Garaj
Yalıtımlı Kapı Kapakları Manyetik Sızdırmazlık EVA Kapı Perdesi Kapı Sıcak Tutma Ekranı Soğuk Önleme Balkonlar İçin Garaj
₺273.94
₺516.80
SKU#: w1196 Stokta var
  • Kategori : Ev Ürünleri
Boyut
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kendinden yapışkanlı tasarımımız herhangi bir sürgülü kapıya kolayca takılır.Dayanıklı EVA malzemeden yapılmış, kolay giriş ve çıkış için merkezde manyetik bir kapı perdesi ve küp bulunur.

Özellikler:

Ürün adı: Manyetik kapı ekranı

Malzeme: EVA

Ürün boyutu:

(yaklaşık.)80*210 cm / 31.5 * 82.68 inç;

(yaklaşık.)90 * 210 cm / 35.43 * 82.68 inç;

(yaklaşık.)100 * 210 cm / 39.37 * 82.68 inç;

(yaklaşık.)120 * 210 cm / 47.24 * 82.68 inç

Ambalaj Listesi:

1 adet * Manyetik kapı sinekliği

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Enerji Verimliliği Artışı: Manyetik kapı perdesi ile evinizi tüm yıl rahat tutun.Yalıtkan ve enerji tasarrufu sağlayan, kışın soğuk havanın, yazın sıcak havanın girmesini engelleyerek her mevsime uygun hale getirir.

2.Zahmetsiz İşlevsellik: Merkez manyetik küp sayesinde sineklikli kapımız kolaylıkla ve boşluk bırakmadan açılır ve kapanır.Şeffaf tasarım, bakımlı havanın ve ışığın içinden akmasını sağlar.Ayrıca, manyetik özellik sorunsuz ve hayal kırıklığı yaratmayan çalışma sağlar.

3.Esnek Kullanım: Manyetik kapı ekranımız, yalıtımlı sürgülü kapılar için mükemmel bir seçimdir.Sundurmalar, garajlar ve balkonlar gibi çeşitli senaryolarda ve hatta mağazalarda kullanın.

4.Kolay Kurulum: Manyetik kapı ekranımız, hızlı ve kolay bir şekilde kurmanızı sağlayan basit bir kendinden yapışkanlı tasarıma sahiptir. easily.No aletler gereklidir-şeritleri kapı çerçevesine soyup yapıştırın, ekranı takın ve eviniz için kullanışlı ve enerji tasarrufu sağlayan bir termal kapağın keyfini çıkarın.

5.Zahmetsiz Kurulum: Manyetik kapı perdesi, yumuşak, hafif ve kolay olmayan EVA malzemeden yapılmıştır. deform.It ayrıca şeffaftır, böylece kolayca görebilirsiniz.Nemli bir bezle silebilir veya kirlendiğinde suyla yıkayabilirsiniz.

  • Kaynak Anakara Çin

Yorum ekle

Puanınız: