Menü

Araba Koltuğu Organizatör Araba Koltuğu Gap Dolgu Organizatör Kutusu Araba Ön Koltuk Depolama Tutucu Yerden Tasarruf Sağlayan Araç Depolama Aracı Araç İçin

  • Ev
  • İç aksesuarlar
  • Araba Koltuğu Organizatör Araba Koltuğu Gap Dolgu Organizatör Kutusu Araba Ön Koltuk Depolama Tutucu Yerden Tasarruf Sağlayan Araç Depolama Aracı Araç İçin
Araba Koltuğu Organizatör Araba Koltuğu Gap Dolgu Organizatör Kutusu Araba Ön Koltuk Depolama Tutucu Yerden Tasarruf Sağlayan Araç Depolama Aracı Araç İçin
₺330.52
₺661.22
SKU#: w134902 Stokta var
  • Kategori : İç aksesuarlar
Boyut
  • s
  • m
  • l
  • xl

Mermi Noktaları:

1.Artan kolaylık: Ultra ince araba koltuğu saklama kutumuz alanı en üst düzeye çıkarır ve bacak boşluğunu boşaltır, sizin için ekstra depolama sağlar essentials.Travel alandan ödün vermeden ideal konforda.

2.Güvenilir Kolaylık: Kokusuz, aşınmaya dayanıklı ve yüksek kaliteli PU deri malzemeden yapılmış olan bu araba koltuğu saklama kutusu, uzun süre dayanacak ve eşyalarınızı düşmekten veya kaymaktan koruyacak şekilde tasarlanmıştır.

3.Üstün İşçilik: Araba koltuğu saklama kutumuz, olağanüstü dikiş teknolojisi ve sıkı dikiş ile üstün işçilik sergiliyor.Gürültüsüz tasarımı, herhangi bir hasar veya anormal gürültü olmadan araba koltuğunuza mükemmel uyum sağlar.

4.Pratik Depolama Çözümü: Bu araba koltuğu saklama kutusu, küçük eşyalarınız için bir düzenleyici oluşturan araba koltukları için bir dolgu maddesidir.Telefonunuzu, anahtarlarınızı, cüzdanınızı, güneş gözlüklerinizi ve daha fazlasını bu kullanışlı cihazda saklayabilirsiniz accessory.It ayrıca telefonunuzun cebinizden düşmesini ve koltuğun altında kaybolmasını önler.

5.İnsanlaşmış Şarj Deliği: Araba koltuğu saklama kutumuz, ihtiyaçlarınız için uygun organizasyon sağlayan çeşitli araba modellerine uyacak şekilde tasarlanmıştır.Kullanıcı dostu kurulum işlemi kolay ayarlama sağlar.İçbükey açıklık tasarımı sayesinde küçük eşyaları zahmetsizce alın.Insanlaşmış şarj deliği ile açık havada şarjlı kalın.

6. Araba Koltuğu Doldurma Çantamızla aracınızın depolama kapasitesini en üst düzeye çıkarın.Aşınmaya dayanıklı malzemeden yapılmış ve mükemmel işçilikle hazırlanmış, aracınızda ekstra alan sağlamak için tasarlanmıştır.Kurulumu kolay, araba koltukları için bu dolgu, sorunsuz araç organizasyonu sağlar.

Belirleme:

1. Adı: Araba Koltuğu Cepler

2. Malzeme: Deri

3. Boyutu: yaklaşık 30*20*3.5 cm/11.8*7.8*1.3 inç

4. Ağırlık: yaklaşık 400g

Ambalaj Listesi:

1 adet * Araba Koltuğu Cepleri

Notlar:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

  • Malzeme Türü Deri
  • Tip Güneşlik Saklama Çantası
  • Kaynak Anakara Çin

Yorum ekle

Puanınız: