Menü

AROMA YAYICI Nemlendirici USB priz Fısıltı sessiz 145x145x189mm 300ml 7 Renk ABS Otomatik Kapanma Serin Sis Masası

  • Ev
  • Ev Ürünleri
  • AROMA YAYICI Nemlendirici USB priz Fısıltı sessiz 145x145x189mm 300ml 7 Renk ABS Otomatik Kapanma Serin Sis Masası
AROMA YAYICI Nemlendirici USB priz Fısıltı sessiz 145x145x189mm 300ml 7 Renk ABS Otomatik Kapanma Serin Sis Masası
₺269.66
₺573.94
SKU#: w2215 Stokta var
  • Kategori : Ev Ürünleri
Boyut
  • s
  • m
  • l
  • xl

Özellikler:

* 【Taşınabilir Mini Nemlendirici】: Yağmur damlası şeklinde yağmur gibi tasarlanan bu benzersiz ve şık nemlendirici, taşınabilir ve küçüktür, bu da yanınıza almayı kolaylaştırır anywhere.It arabalarda, seyahat sırasında, yatak odalarında, ofislerde ve daha fazlasında kullanım için idealdir.Mini nemlendirici 300 ml'ye kadar su tutabilir ve 8 saate kadar çalışma süresi sağlar.

* 【7 renk RGB ışık ve zamanlayıcı ve otomatik Kapanma】: Serin buharlı nemlendiricinin renkli atmosfer ışığı ayarıyla huzurlu bir ortam yaratın."Zamanlayıcı" işlevi, çalışma süresini ihtiyaçlarınıza göre ayarlamanızı sağlar.Güvenli kullanım için, yağmur nemlendiricisi su bittiğinde otomatik olarak kapanacaktır.

* 【Sessiz Uyku modu ve AROMA Difüzörü】: Yükseltilmiş gürültü önleme teknolojisi ile fısıltı sessiz ve ışıksız bir yatma deneyiminin keyfini çıkarın.Nemlendirici, aroma yayıcı olarak da kullanılabilir.Yatak odanızı rahatlatıcı kokularla doldurmak için yağ tepsisine birkaç damla uçucu yağ ekleyin.

* 【USB Güç Kaynağı】: Taşınabilir nemlendiriciyi bir USB prizine takarak, bir güç bankası, arabadaki USB bağlantı noktası, dizüstü bilgisayardaki USB bağlantı noktası kullanarak veya standart bir USB adaptörüne (dahil değildir) bağlayarak güçlendirin.

* 【Ideal hediye ve geniş uygulama】: Yağmur damlası nemlendirici, güzel ve pratik bir seçim için harika bir seçimdir gift.It geceleri ışığı kapatarak bir gece lambası olarak kullanılabilir sleeping.It okumak, uyumak, çalışmak veya yoga yapmak için harika bir arkadaştır.

Özellikler:

* Ürün Adı: Nemlendirici

*Malzeme: ABS

*Boyut: 145x145x189mm

Paket içeriği:

1 x Nemlendirici

Not:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

  • Kaynak Anakara Çin

Yorum ekle

Puanınız: