Menü

Makine Anahtarı AC220V 30A basmalı düğme anahtarı Her İki Tarafta Dış Mekan Kullanımı İçin Giriş Ve Çıkış

Makine Anahtarı AC220V 30A basmalı düğme anahtarı Her İki Tarafta Dış Mekan Kullanımı İçin Giriş Ve Çıkış
₺200.43
₺318.05
SKU#: w405708 Stokta var
  • Kategori : Elektrik Ekipmanları ve Malzemeleri
Boyut
  • s
  • m
  • l
  • xl

Makine anahtarı AC220V 30A Her iki tarafta dış mekan kullanımı için basmalı düğme anahtarı Giriş ve çıkış Inline anahtarı kablo anahtarı yumuşak tip-eylem türü: kilitli.Makine anahtarlarımız IP67 koruma seviyesine güncellendi ve açık havada yağmurlu günlerde anahtarların kullanımını iyileştirmek için profesyonel elektronik bileşen contalarına sahip.Gerilim ve akım: 30 A/220 V AC

Ürün malzemeleri-Makine anahtarı, su geçirmez, yağa ve korozyona dayanıklı plastikten yapılmıştır.İç temas noktaları, iyi iletkenliğe ve uzun hizmet ömrüne sahip bakır alaşımından yapılmıştır.

Kullanımı kolay-Kullanımı kolay, doğrudan anahtar kontaktör gerektirmez.AÇMA düğmesi kendiliğinden kilitlenir ve kapatma düğmesi otomatik olarak sıfırlanır.

Su geçirmez-Bu makine anahtarının en büyük avantajı, muhafazanın çok sağlam olmasıdır (toz koruması, yüksek güvenlik faktörü), bu da uzun servis ömrü sağlar.Su geçirmez kapak, düğmeyi havadaki su, nem ve toz ile temastan koruyabilir.Makine anahtarı daha güvenlidir ve daha uzun bir servis ömrüne sahiptir.

Yaygın olarak kullanılan - kutu modu, korna düğmesi, PC güç anahtarı, öldürme anahtarı veya devre kontrollerinin yanı sıra elektronik DIY ekipmanı ve mekanik ekipman, tekstil makineleri vb.İçin mükemmeldir.

Makine anahtarı:

Yüksek kaliteli pirinç ve plastikten yapılmış emniyet şalteri son derece güçlü elektrik iletkenliğine sahiptir ve çok dayanıklıdır.

Düğme son derece dayanıklıdır ve uzun ömürlüdür.Düğmelerin kullanımı kolaydır ve kullanımı kolaydır.

Yüksek sıcaklığa dayanıklı malzeme, uzun mekanik ömür, kararlı ve güvenilir.

Anahtar, anahtarı daha iyi koruyabilen su geçirmez ve toz geçirmezdir.

Açma-kapama düğmeli makine anahtarı, endüstriyel et kıyma makinelerinde, tekstil makinelerinde, baskı makinelerinde ve fabrikalardaki diğer mekanik cihazlarda yaygın olarak kullanılan çok pratik bir anahtardır

Gerilim: 220 V

Akım: 30A

Renk: Siyah

Malzeme: plastik

Boyut:13 x 4 x 4 mm,Kablo girişleri: çap yakl. 7-10 mm.

Paket içeriği:

1 * açma / kapama makinesi anahtarı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak Anakara Çin

Yorum ekle

Puanınız: