Menü

Boyun Çorapları Erkekler İçin Soğuk Hava / Rüzgar Geçirmez Kayak boyun eşarbı Açık Boyun Çorap / Kış Şapkalar boyun eşarbı

  • Ev
  • Spor ve Eğlence
  • Boyun Çorapları Erkekler İçin Soğuk Hava / Rüzgar Geçirmez Kayak boyun eşarbı Açık Boyun Çorap / Kış Şapkalar boyun eşarbı
Boyun Çorapları Erkekler İçin Soğuk Hava / Rüzgar Geçirmez Kayak boyun eşarbı Açık Boyun Çorap / Kış Şapkalar boyun eşarbı
₺55.83
₺155.21
SKU#: w5295 Stokta var
  • Kategori : Spor ve Eğlence
Boyut
  • s
  • m
  • l
  • xl

Mermi Noktaları:

1.Sıcak ve Rahat: Bu kış sıcak boyun çorapları, yumuşak, rahat ve nefes alabilen kendinden ısıtmalı katyonik polar astarı benimser.Soğuk havalarda boynunuzu ve yüzünüzü sıcak tutabilir, donma ve rüzgar yanmasını önleyebilirler.Kış ve soğuk alanlar için uygundurlar.

2.Rahat ve Toz Geçirmez: Bu boyun tozlukları, size rahat bir his veren ve yıpranmayı önleyen iyi dikiş teknolojisine sahiptir.Ayrıca toz geçirmezdir ve boyunlarını soğuk havalardan ve açık hava aktivitelerinden koruması gereken erkekler için uygundur.

3.Son derece Elastik: Kadınlar için bu kışlık boyun ısıtıcı tozluk, yüze ve boyuna mükemmel uyum sağlayan, rahat egzersizler ve sports.It ayrıca soğuk havalarda boynu, yüzü, kulakları ve başı sıcak tutar.

4.Geniş Kullanım Alanı: Bu çok yönlü yüz atkılarıyla koşu, bisiklet, kayak ve motosiklet gibi sonbahar ve kış aktivitelerinde sıcak olun.Boyun ısıtıcıları, saç bantları, bandanalar veya balaclavalar gibi çok yönlülüğü ile bu tozluklar iç veya dış mekan aktiviteleri için uygundur.

5.İnce İşçilik: Bu kışlık boyun körüğü, yüzünüze ve boynunuza mükemmel uyum sağlamak için üç boyutlu kesim kullanır ve soğukta size sıcaklık ve konfor sağlar weather.It ayrıca sizi rüzgardan korumak için genişletilmiş boyun korumasına sahip çok yönlü bir surround tasarıma sahiptir.

Erkekler için boyun tozluklarımız sonbahar ve kış için mükemmeldir.Soğuk alanlar için uygundur, iç ve dış mekan aktivitelerinde boynu, yüzü, kulakları ve başı sıcak tutarlar.Boyun körüğü baş sargımız da toz geçirmezdir.

Özellikler:

Kumaş: Pamuk

Uygulanabilir cinsiyet: Nötr / Hem erkekler hem de kadınlar

Renk: siyah gri, kırmızı, pembe, turuncu, mavi, yeşil, yeşil

Ürün boyutu: Ücretsiz boyut

Ambalaj Listesi:

1 adet * Kış sıcak boyun tozluk

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve fotoğraflama açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

  • Kaynak Anakara Çin
  • Malzeme Kürk

Yorum ekle

Puanınız: