Menü

Araba Net Ön Koltuk Büyük Kapasiteli elastik ip Net Örgü çanta tutucu saklama çantası yolcu koltuğu Organizatör iç aksesuarları

  • Ev
  • İç aksesuarlar
  • Araba Net Ön Koltuk Büyük Kapasiteli elastik ip Net Örgü çanta tutucu saklama çantası yolcu koltuğu Organizatör iç aksesuarları
Araba Net Ön Koltuk Büyük Kapasiteli elastik ip Net Örgü çanta tutucu saklama çantası yolcu koltuğu Organizatör iç aksesuarları
₺182.01
₺364.20
SKU#: w62417 Stokta var
  • Kategori : İç aksesuarlar
Boyut
  • s
  • m
  • l
  • xl

Mermi Noktaları:

1. Güvenli Depolama: Eşyaların kaymasını önleyin ve Araç Düzenleyici Ön koltuğumuzla düzenli tutun.Bölmesiz benzersiz tasarımımız, herhangi bir boyut veya şeklin güvenli bir şekilde yerinde tutulmasını sağlar.Bu verimli depolama çözümü ile endişesiz bir sürüş deneyiminin keyfini çıkarın.

2. Elastik Kolaylık: En kaliteli malzemelerden üretilen araba düzenleyicimiz, aşınmaya dayanıklı, dayanıklı ve kolayca deforme olmayacak veya hasara dayanmayacak yüksek kaliteli naylondan yapılmış güvenli bir depolama çözümüdür.Arabanızdaki bu elastik ve dayanıklı saklama arkadaşı ile olmazsa olmazlarınızı zahmetsizce düzenleyin.

3. Geniş Kapasite: Bu araba organizatörü ön koltuğu, oyuncakları, çantaları, aletleri, atıştırmalıkları ve daha fazlasını saklamanızı sağlayan büyük kapasiteli bir tasarıma sahiptir.Eşyalarınıza fazla yer kaplamadan kolayca erişebilirsiniz. car.It eşyalarınızı düzgün bir şekilde saklar ve organize eder.

4. Kurulumu Kolay: Araç Düzenleyici Ön Koltuğumuz, herhangi bir ekstra alete ihtiyaç duymadan sorunsuz kurulum sağlar.Hata yapmayacak veya kaymayacak, her kullanımda değerli zamanınızdan ve çabanızdan tasarruf edecek, sağlam ve sağlam bir ataşman elde edin.

5. Geniş Uygulama Yelpazesi: Çoğu otomobil, SUV ve kamyona uyan araba düzenleyici ön koltuğumuzla sürüş rahatlığını en üst düzeye çıkarın.Sürüş sırasında telefonunuzu, cüzdanınızı, içeceklerinizi ve atıştırmalıklarınızı iyi organize edilmiş ve ulaşılabilecek bir yerde saklayın.Aracınızın iç kısmına daha fazla pratiklik getirmek için mükemmeldir.

Tanım:

Benzersiz Ön Koltuk Düzenleyicimiz oyuncaklar, çantalar, aletler, atıştırmalıklar ve daha fazlası için güvenli depolama çözümleri sunar.Başka hiçbir alete ihtiyaç duymadan, sürüş sırasında eşyalarınızı düzenli tutacak pratik bir araba aksesuarıdır.İdeal depolama çözümümüzle aracınızın iç kısmından en iyi şekilde yararlanın.

Belirleme:

1. Ürün Adı: Araba Koltuğu Net Cep

2. Malzeme: Elastik / Naylon

3. Açıklama: Genişletilebilir, katlanabilir, ayarlanabilir

4. Renk: Siyah

5. Uygulanabilir arabalar: Genel

6. Ürün boyutu: (yaklaşık.)55 cm / 21.65 inç

7. Ağırlık: 200g

Ambalaj Listesi:

1 * Araba Koltuğu Organizatör Ön Koltuk

Not:

1. Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

  • Kaynak Anakara Çin
  • Tip Güneşlik Saklama Çantası

Yorum ekle

Puanınız: