Menü

Infiniti FX 2009-2013 için QX70 14 + Karbon Fiber Dashboard Her İki Yan Hava Çıkış Dekoratif Kapak Araba İç Aksesuarları Sticker

  • Ev
  • İç aksesuarlar
  • Infiniti FX 2009-2013 için QX70 14 + Karbon Fiber Dashboard Her İki Yan Hava Çıkış Dekoratif Kapak Araba İç Aksesuarları Sticker
Infiniti FX 2009-2013 için QX70 14 + Karbon Fiber Dashboard Her İki Yan Hava Çıkış Dekoratif Kapak Araba İç Aksesuarları Sticker
₺353.03
₺706.07
SKU#: w63412 Stokta var
  • Kategori : İç aksesuarlar
Boyut
  • s
  • m
  • l
  • xl

Lütfen sipariş vermeden önce araç modeliniz için geçerli olup olmadığını onaylayın.

Kalıp

Infiniti FX 2009-2013 için QX70 2014 up

Not:

Sol El Sürücü için / Sağ El Sürücü

[Yükseltme görünümü] yüzeyi ve üç boyutlu efekti temizleyin.Mükemmel parlaklık, otomobilin genel görünümünü iyileştirir, kişiliği ve asil stili vurgular, mükemmel iç aksesuarlar.

[Verimli koruma] Dekorasyonumuz hafif, su geçirmez ve ısıya dayanıklı ve her türlü hava koşuluna uygun yüksek performanslı karbon fiberden yapılmıştır.Korozyon önleyici, çizilme direnci, orta konsolunuzun içini çizilmelere ve yaşlanmaya karşı etkili bir şekilde korur.

[Kurulumu kolay] Yapışkan bant arkada.Lütfen alanın yüzeyini temizlemeye dikkat edin.Kendinden yapışkanlı tasarım, tahribatsız kurulum.Daha iyi yapışma elde etmek için yapıştırdıktan sonra bir dakika basın!

[Satış sonrası servis] Müşterilere yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunmayı taahhüt ediyoruz!Aksesuarlar hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve sorunu 24 saat içinde sizin için çözeceğiz.

Tedbirler:

(1) Soğuk bölgede (veya dış sıcaklık 18 °C'nin altında olduğunda), çift taraflı bandın yapışkanlığı azaltılır.Aracın yapışkan yüzeyini ve iç lastiğini ısıtmak için saç kurutma makinesi gibi bir ısıtma cihazı kullanın.

(2) Çift taraflı bant yapıştırırken, lütfen tam ve zor bastırın.tüm yapıştırıcı yapıştırıldıktan ve soyulduktan sonra yapışma kabiliyeti azaldığından, lütfen konumu doğru bir şekilde onaylayın ve ardından kurulum sırasında yapıştırın.

(3) Çift taraflı yapıştırıcının yapışkanlığı yapıştırıldıktan sonra iyileştirilir.Lütfen kurulumdan sonra 24 saat içinde arabanızı yıkamaktan kaçının.Kurulum gününde yıkanması ve mumlanması gerekiyorsa, suyu macunun içine batırmamak için en az 1 saat bekletilmelidir part.In iş durumu. (Lütfen kurulum gününde otomatik araba yıkama ve yüksek basınçlı araba yıkamadan kaçının).

(4)Lütfen yüzeyi temiz ve kuru tutun, kum/toz yok veya kurulumdan önce bir miktar yapışma arttırıcı (Olmadan) koyun.

  • Etiket Yerleştirme Navigasyon, Ateşleme Cihazı, satış yeri, Kapı Kolu, Süit Takımı, Dişliler, Kapı içi, Orta Konsol, Topuzu, direksiyon, Hava Paneli, Dişli Paneli, Kapı Kolları, Windows Denetim Masası, Arka Havalandırma, Ön ve Arka okuma lambaları, Dişli Kafası, Direksiyon Paneli
  • Malzeme karbon fiber
  • Kaynak Anakara Çin

Yorum ekle

Puanınız: